Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Disclaimer

Duifhuizen Boeken en Muziek, hierna te noemen Duifhuizen, verleent u hierbij toegang tot duifhuizenboeken.nl en publiceert hier producten, teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Duifhuizen en derden zijn aangeleverd. Duifhuizen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op duifhuizenboeken.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door het plaatsen van een bestelling op deze website.

Beperkte aansprakelijkheid
De op duifhuizenboeken.nl aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Duifhuizen.

In het bijzonder zijn alle prijzen op duifhuizenboeken.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en op basis ervan zal geen overeenkomst tot stand komen.

Duifhuizen zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Duifhuizen (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld.